De provincie Limburg gebruikt cookies om jouw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer info
Ga verder
Actiefoto tijdens Special Olympics

G-Sport

Personen met een handicap moeten volwaardig deel kunnen uitmaken van het Limburgs sportleven. Het provinciebestuur wil daarom zoveel mogelijk reguliere sportclubs en -organisaties aanzetten om G-sport op te nemen binnen hun werking. Hiervoor biedt het Sportcentrum Dommel tal van ondersteuningsmogelijkheden aan.

Die ondersteuning, zowel op coördinatievlak als logistiek en financieel, is een prima stimulans om het G-sportnetwerk in Limburg stelselmatig te laten groeien. De jarenlange doorgedreven Limburgse inzet zorgt ervoor dat onze provincie vandaag heel wat sportieve troeven en mogelijkheden biedt voor personen met een handicap.

Naast G-sport biedt het provinciebestuur nog ondersteuning (wapen- en jachtvergunningen, Provinciale Uitleendienst, ...).

Ontdek alle provinciale G-sport-gerelateerde ondersteuning.

Denk mee en win
duiker met een beperking
Provinciale Uitleendienst Limburg (PUL)

Nieuws

donderdag, 05 juli 2018
Publiek tijdens Theater op de Markt
De Euregio Maas-Rijn is op sociaal, cultureel en economisch vlak een sterke regio. De regio is gelegen in het hart van Europa en strekt zich uit over drie landen. Ondanks de verschillen in taal, cultuur...
dinsdag, 27 maart 2018
Week van de Provinciedomeinen - natuurlijk genieten - van 9 tot 15 april 2018
Onze Limburgse provinciedomeinen Bokrijk, Dommelhof en Nieuwenhoven bestaan samen meer dan 150 jaar. Ze vieren dit met een gevarieerd aanbod aan activiteiten voor jong en oud tijdens de “Week van de...