De provincie Limburg gebruikt cookies om jouw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer info
Ga verder
PNC
Op stap met de bosjuf, alle info vind je terug in het nieuwsbericht.

Nascholing "Op stap met de bosjuf"

dinsdag, 14 november 2017

Er is buiten zovéél te beleven met kinderen. Wat houdt je tegen om met kleuters erop uit te trekken?  Ook al is er geen natuurgebied in de buurt en ben je geen kenner van de natuur, er ligt een schat aan leerkansen voor het grijpen!

Om jou praktisch te ondersteunen, organiseert het Provinciaal Natuurcentrum vier nascholingen a.d.h.v. het handboek “Op stap met de bosjuf” van Gertie Bergmans.

Je kunt er daar één of meerdere van volgen. Want de locaties zijn verschillend, de leeftijd van de kleuters varieert en verschillende seizoenen komen aan bod. Iedere nascholing zal dus anders zijn.

Na deze nascholing ga je naar huis met een karrevracht ideeën en vooral met een berg vertrouwen om er zelf met je eigen kleuters mee aan de slag te gaan.

Data nascholingen in Basisschool De Schans in Heusden-Zolder

De voorbije nascholingen in Leefschool De Villa waren een succes: zelfs kleuterjuffen uit het Brusselse hebben eraan deelgenomen!
Schrijf daarom tijdig in, per dag zijn er maximum 20 deelnemers.

Let op: de nascholing van 14 maart is volzet, geïnteresseerden kunnen nog steeds inschrijven voor de nascholing op 21 maart 2018.

Nieuws op maat

Het overzicht van nieuws, door jou gekozen ...

Dit e-mailadres bestaat al. Je kunt jouw voorkeuren altijd aanpassen via jouw account.