De provincie Limburg gebruikt cookies om jouw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer info
Ga verder
Gastredacteurs Christel Bouchet en Erwin Vandermeeren bij bezoekerscentrum Nieuwenhoven

Christel en Erwin delen hun liefde voor onze mooie provinciedomeinen

vrijdag, 31 maart 2017

Vanaf vrijdag 31 maart nemen Christel Bouchet en Erwin Vandermeeren naar aanleiding van de “Week van de Provinciedomeinen” onze Facebookpagina van het Limburgsymbool voor 2 weken over.

Christel Bouchet en Erwin Vandermeeren

Christel Bouchet is geboren en getogen te Winterslag en heeft als tiener haar hart verloren aan Haspengouw. Daarom woont ze nu met haar gezin in het mooie Wellen. Ze werkt als landschapsarchitecte voor de dienst Water en Domeinen van de provincie Limburg en houdt zich vooral bezig met groenbeheer, zo ook het beheer van het provinciale domein Nieuwenhoven.

Christel: “Ik hou van Wellen alleen al voor het landschap. Als ik na een drukke dag op kantoor terug naar huis rijd, geeft me dat een vakantiegevoel.” 

Erwin Vandermeeren woont met zijn vrouw Rositta en dochter Lisa in Brustem. Onder leiding van het Provinciaal Natuurcentrum zorgt hij voor de goede werking van het bezoekerscentrum van het provinciaal domein Nieuwenhoven.

Erwin: “Ook al ben ik opgegroeid in bossen en boomgaarden, toch sta ik nog altijd versteld met welke enorme kracht onze mooie natuur elk jaar weer tot leven komt.”

Samen doen ze een warme oproep om met zijn allen deze mooie Limburgse natuur te koesteren en behouden zodat we er nog lang van kunnen genieten.

Christel en Erwin: “Samen proberen we het de bewoners en bezoekers (mens groot en klein, plant van hier en elk dier) van het provinciaal domein Nieuwenhoven zo aangenaam mogelijk te maken.”

Week van de Provinciedomeinen van 10 t.e.m. 17 april

Alle Vlaamse provinciedomeinen zetten van 10 t.e.m. 17 april de deuren open. In Limburg doen het Domein Bokrijk, het Domein Nieuwenhoven en het Dommelhof mee met tal van leuke activiteiten in de paasvakantie. Zeker de moeite om mee te maken!
Meer info: www.weekvandeprovinciedomeinen.be.

Christel en Erwin zetten deze domeinen en hun andere favoriete plekjes de komende twee weken in de kijker op www.facebook.com/limburgsymbool.

Voor échte Limburgse verhalen moet je bij ons zijn!

Blijf op de hoogte van wat er leeft in Limburg. Ontdek waarom zoveel Limburgers van Limburg houden. Like www.facebook.com/limburgsymbool.

Nieuws op maat

Het overzicht van nieuws, door jou gekozen ...

Dit e-mailadres bestaat al. Je kunt jouw voorkeuren altijd aanpassen via jouw account.