De provincie Limburg gebruikt cookies om jouw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer info
Ga verder
PNC
Moeder en dochter lezen onder een boom

Limburgse Bomenwerkgroep op snelheid

donderdag, 09 november 2017

De campagne "Limburg boomt" wilde Limburgers naar merkwaardige bomen laten kijken en van bomen laten genieten. De campagne werd in oktober afgerond. Wat niet wil zeggen dat de bomenwerking in Limburg stopt. Verre van!

"Limburg boomt" was een erg succesvolle campagne met 13.000 deelnemers aan de bomentest, 5.000 nieuwsbrieflezers en gemiddeld 25 deelnemers per uitstap.

Dat de nieuwsbrieven werden gesmaakt, kunnen we concluderen uit de reacties van trouwe lezers.
Zo mailt Claudine Plessers: "Wat jammer dat we geen nieuwsbrief meer gaan ontvangen. Een 10-tal jaren geleden ben ik verhuisd naar de Antwerpse Kempen. Voor mij was die nieuwsbrief weer een stukje terug in Limburg zijn. Want hoe je het ook draait of keert, de heimwee blijft ...".
Josee Vanhout formuleert het zo: "Bedankt voor al de maanden waarin ik met plezier al jullie info over bomen kon lezen."

De Limburgse Bomenwerkgroep in actie

Ben je gebeten geraakt door bomen? Wil je het Limburgse bomenverhaal blijven volgen? Dat kan! We blijven informeren over merkwaardige bomen.

Verder trekt de Limburgse Bomenwerkgroep er bijna wekelijks op uit om merkwaardige bomen te inventariseren en te bestuderen. Dat levert toffe en leerrijke verhalen op.

Al die informatie en de activiteitenkalender vind je via www.provinciaalnatuurcentrum.be/limburgboomt of via de Facebookpagina.

Nieuws op maat

Het overzicht van nieuws, door jou gekozen ...

Dit e-mailadres bestaat al. Je kunt jouw voorkeuren altijd aanpassen via jouw account.